Meetmoment Enschede

Gepubliceerd op 14 december 2019 om 21:40

Er was een tweede meetmoment in het Overijsselse Enschede. Dit meetmoment is bedoeld als meetpunt voor de judoka's die deel willen nemen in het internationale circuit. Dit circuit is gestart op het eerste meetmoment in Den Haag en vond dit weekend zijn tweede meetpunt.

Dezelfde judoka's namen deel aan het toernooi. Milan de Klein, opgeleid bij Judo Ryu Muntendam, nam deel in de klasse -46 kilogram. Helaas is dit geen internationale gewichtsklasse. Dit start pas bij de -50 kilogram. De judoka uit Noordbroek stond ontzettend ontspannen op de mat, en wist al zijn wedstrijden te winnen. Daardoor mocht hij aan het einde van de dag de gouden plak in ontvangst nemen.

Esther Kleinlugtenbelt uit Lutten, werd de vorige keer tweede op het internationale meetmoment. Ze verloor dit weekend helaas de wedstrijd om het brons. Daardoor werd ze vijfde. Joyce de Vries uit Nieuwe Pekela wist weer een goed parcours af te leggen, won van judoka's waar ze de vorige keer van verloor. Helaas ligt het ontzettend dichtbij elkaar, waardoor Joyce een zevende plaats behaalde. Stefan van Ballegooijen uit de Krim haalde een top 10 plek door negende te worden. 

 

We wachten een eventuele selectie af. 


«   »

Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.